Juhlatila

Kirjoita alaotsikko tähän

Vietä rennot ja huolettomat juhlat meillä. Kaunis tilamme sopii niin merkkipäivien viettoon, muistotilaisuuksiin, kastejuhlaan tai erilaisiin kokouksiin.

Kaunotar on Hotelli Maakunnan pihapiirissä sijaitseva tunnelmallinen juhlapaikka. Tiloissamme on toiminut lounaskahvila, joka on 25.3.2022 alkaen tauolla. 

Noin 100 neliön salissamme on istumapaikkoja 50 hengelle, kaksi vessaa joista toinen inva.


Hinnat 25.3.2022 alkaen 


Päivävuokra arkisin klo 8-18 
200€

Päivävuokra viikonloppuisin sekä pyhäpäivinä klo 10-22 400€
 

Tilavuokraan sisältyy kauniit astiamme, tiskauspalvelun, kahvin- sekä vedenkeittimet, jääkaapin, mikron, vesipisteen, taulutelevision, 4 isoa 8 hengen pöytää sekä 4 pienempää 4 hengen pöytää.


Juhlatilan vuokraaminen

Kyselyt juhlatilasta sähköpostitse osoitteeseen info@kahvilakaunotar.fi . Varauksen yhteydessä vuokraajalle lähetetään lasku tilavuokrasta, jonka maksuaika on 10 päivää. Mikäli maksua ei makseta eräpäivään mennessä, varaus peruuntuu automaattisesti. Mikäli vuokrausajankohtaan on alle kuukausi tulee tilavuokra maksaa kokonaisuudessaan heti.

Arvioitu henkilömäärä sekä tilan käyttötarkoitus tulee ilmoittaa varauksen yhteydessä.

Hiljaisuus sisätiloissamme on klo 00-07 jolloin juhlatilassa ei saa oleskella. Ulkotiloissa yleinen hiljaisuus alkaa klo 22, erityisesti ilta-aikaan on  hyvä huomioida hotellin asukkaat.

Peruutukset; Mikäli asiakas peruu varauksen palautamme 50% tilavuokrasta. Peruutuksen tapahtuessa 7vrk tai lähempänä sovittua ajankohtaa ei tilavuokraa palauteta.

Ylivoimaisista esteistä kuten, vesivahinko, ilkivalta, tulipalo, myrskyn aiheuttamat tuhot jne. vuokranantaja voi perua varauksen ennen sen alkua ja ei ole korvausvelvollinen tästä aiheutuneista kuluista. Vuokraajalle korvataan täysimääräisesti maksamansa summa takaisin.

Ruoka ja juoma

Juhlatilalla ei ole anniskeluoikeuksia, omat juomat ovat siis sallittuja.

Myös ruuat voi tuoda itse tai tilata kauttamme. 

Menu kyselyt sähköpostitse info@kahvilakaunotar.fi

Säännöt

Vuokrattaviin tiloihin ei saa tuoda kotieläimiä, ainoastaan opaskoirat ovat sallittuja.

Sisätiloissa tupakointi on kielletty, tämä koskee myös sähkötupakkaa. Tupakointi on sallittu vain sille varatulla paikalla ja tumpit on huolehdittava tuhkakuppiin. Vuokraaja on vastuussa myös tilaisuuden aikana pihapiirin siisteydestä.

Ulkotulet tulee asetella niin, että ne on vähintään 2 metriä talon rakenteista, niin etteivät ne aiheuta vahinkoa rakennukselle, irtaimistolle tai kasvustolle.

Vuokraaja ei saa vahingoittaa tilan kalusteita tai rakenteita, tämän vuoksi ei saa naulata, liimata tai muulla tavalla tehdä pysyviä vahinkoja.

Mikäli vuokraaja laiminlyö näitä sääntöä veloitamme häneltä 500€ sekä vuokraaja on velvollinen korvaamaan vahingot. Vuokranantajalla on oikeus keskeyttää tilaisuus mikäli vuokrausehtoja ei noudateta. Vuokranantaja ei tällöin ole velvollinen korvaamaan tästä aiheutuneita kuluja vuokraajalle.

Juhlatila ei vastaa sähkö- tai vesikatkoksista eikä hyönteisten aiheuttamista vahingoista tai haitasta.

Pysäköinti

Pihapiirissämme on runsaasti parkkipaikkoja. Autot tulee kuitenkin pysäköidä niin, että hälytysajoneuvot pääsevät esteettömästi ajamaan pihalle.

Esteetön kulku

Kesäaikaan tiloihimme on esteetön kulku suurista etuterassille aukeavista ovista. Talvella sekä erityisesti lumiseen aikaan esteetön kulku ei valitettavasti ole mahdollista.

Musiikki

Mikäli tilaisuudessa soitetaan musiikkia se ei saa aiheuttaa meluhäiriötä ympäristölle eikä lähiasukkaille.

Siivous

Vuokraajan tulee viedä pois kaikki tiloihin tuomansa tavarat sekä huolehtia roskat roskiin. Pantittomia tölkkejä, pahvilaatikoita yms isoja roskia ei saa laittaa sekajäteastiaan vaan vuokraaja vie ne itse kierrätykseen.

Loppusiivous: vuokralainen on vastuussa siitä, että juhlatila on siinä kunnossa kun se oli vuokra-ajan alkaessa. Mikäli siivousta on laiminlyöty veloitamme vuokralaiselta 200€, voimme myös veloittaa lisäkustannuksia esim oksennuksesta, rikkoutuneista pulloista, tupakantumpeista yms ylimääräisistä tuherruksista.

Siivoustarvikkeet löydät siivouskaapista.

Mikäli vuokrausaikana huonekaluja yms siirrellään tulee ne palauttaa omille paikoilleen.

Vuokraaja on velvollinen korvaamaan varauksen yhteydessä tai sen jälkeen aiheutuneista vahingoista täysimääräisesti.

Astiat

Vuokraan kuuluu astiat sekä tiskauspalvelu. Likaiset astiat tulee puhdistaa suurimmista ruuan tähteistä ja kerätä niille osoitetulle paikalle. Vuokrausaikana rikkoutuneista astioista tulee ilmoittaa vuokraajalle ja vuokralainen on velvollinen korvaamaan astiat. 

Astiastomme sisältää kahvikupit, tassit, leipälautaset, syvät lautaset, ruokalautaset, haarukat, veitset, pienet sekä suuret lusikat, jälkiruokakulhot, erilaisia ottimia, lasit (tavalliset, viini-, kuohuviini- sekä konjakkilasit) eri kokoisia kulhoja sekä muita tarjoiluastioita.

Hotelli

Juhlatila sijaitsee hotellin pihapiirissä. Mikäli haluatte majoittua historiallisessa hotelissa kyselyt voi laittaa sähköpostitse info@hotellimaakunta.fi

Pidätämme oikeuden vuokrausehtojen muutoksiin.