Hae meille töihin

Oletko itsenäiseen työskentelyyn tottunut rempseä asiakaspalvelija, jolla pysyy kahvipannu kädessä ja hymy on herkässä? Siinä tapauksessa jatka lukemista. 

Meillä on työpaikka juuri sinulle! Etsimme kesäkaudelle 2021 kahvilatyöntekijää vastaamaan kahvilan päivittäisistä työtehtävistä. Työtehtäväsi muodostuvat mielenkiintoisista sekä monipuolisista kahvilan työtehtävistä. Suurimman osan työpäivästäsi saat viettää mukavia asiakkaita hymyssä suin palvellen. Asiakaspalvelun lisäksi vastaat kahvilatuotteiden esillepanosta, sekä yleisen siisteyden ylläpidosta.

Meille tärkeintä on iloinen asiakaspalveluasenne sekä kyky itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työhön! Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, kunhan olet oppimishaluinen ja aloitteikas tekijä - me kyllä hoidamme perehdytyksen!

Työvuorot sijoittuvat arkisin ja viikonloppuisin kello 05:30-16:00 aikavälille. Tarjoamme mielekkään työympäristön niin kivijalka kahvilassamme keskuskadulla kuin toriautossamme Forssan sekä Urjalan torilla, mukavat asiakkaat ja vapauden kehittyä omassa työssään!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV sähköpostilla osoitteeseen info@kahvilakaunotar.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Cilla Roito (p. 0451544665)